Noom

Houtwerk

Als vastgoedonderhoudsbedrijf denken we graag vooruit. Soms lijkt een schilderbeurt op het eerste oog voldoende. Maar Noom kijkt graag naar het hele plaatje. Hoe ziet het voegwerk eruit? Wat is de staat van de gevel? We treden op als deskundig adviseur. Een partij die actief met u meedenkt, vooruitkijkt. Want werkzaamheden combineren scheelt u op de langere termijn in overlast en in kosten.

Schilderwerk

Noom verstaat haar vak. Onze schilders leveren kwaliteit sinds 1902. Dat zit ‘m deels in de uitvoering zelf, maar ook in de keuze voor het juiste materiaal. Want alleen goed schilderwerk is bestand tegen de elementen. Zeker in onze fraaie kustregio. Daarom zijn we bij Noom selectief in het gebruik van onze materialen. We kiezen zo veel mogelijk voor duurzame verf – samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en gebaseerd op water. Waar mogelijk adviseren we deze bio-based technieken aan onze opdrachtgevers.

Houtrotsanering

Een mooi voorbeeld van duurzaam werken is het uitvoeren van houtrotreparaties. We frezen het aangetaste hout vakkundig uit en vullen het houtwerk vervolgens aan met epoxy. Kijk, dat is behouden wat goed is. Deze aanpak scheelt in het verbruik van kostbare grondstoffen. En het scheelt u in de kosten.

Onze schilders zijn ERM-gecertificeerd. Ook uw monumentale schilderwerk is bij Noom in deskundige handen.

Duurzaam Onderhoud Expert

D.O.E.-certificaat

Onlangs hebben we het Duurzaam Onderhoud Expert certificaat mogen ontvangen.

D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken volgens onze hoge maatstaven; zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding, veiligheid en milieu.

Het D.O.E.-certificaat is opnieuw een mooie erkenning en sluit mooi aan bij onze missie om kwalitatief schilder- en onderhoudswerk te leveren en te voldoen aan de steeds sneller veranderende wensen van onze opdrachtgevers.

Lees onze missie & visie