Noom

Onze opdrachtgevers

U bent verantwoordelijk voor het onderhoud – als VvE-bestuur, als beheerder of als eigenaar – dus dat moet goed geregeld zijn. Daarom maken we bij Noom voor elk project een uitgebreid plan van aanpak. Niet alleen voor het eerste onderhoud. Maar ook voor de komende jaren. Dat doen we op basis van een grondige inspectie. Welke onderdelen zijn op korte termijn toe aan onderhoud? Wat kan prima nog een paar jaar wachten? Woningcorporaties, zorginstellingen, beheerders of bewoners van monumenten, onderwijsinstellingen en verenigingen van eigenaren maken gebruik van onze onderhoudsplannen.

Voor wie werken wij?

Woningcorporaties
Woningcorporaties
VvE’s
VvE’s
Zorginstellingen
Zorginstellingen

Klanten over Noom!

"Om te voorkomen dat onze huurders overvallen worden door onderhoudswerkzaamheden ontwikkelde Noom op eigen initiatief een app. Zo is het mogelijk om direct te communiceren met een individuele huurder of juist met alle huurders van een complex. Bij mijn weten is deze betrokken aanpak van Noom uniek."

Woningcorporatie

"Noom kwam niet alleen de situatie bij ons opnemen. Ze maakten een compleet plan van aanpak voor de komende jaren. En dat werd aan ons bestuur gepresenteerd. Noom maakt haar reputatie waar."

Vereniging van Eigenaren – VvE

"Noom is voor ons een ideale onderhoudspartner. Altijd goed bereikbaar en communicatief sterk. Opvallend is de manier waarop bij Noom vooruit wordt gedacht. Bijvoorbeeld wat de impact van werkzaamheden is op bewoners en onze werkzaamheden."

Zorginstelling

"Als je Noom vraagt, weet je dat je kwaliteit krijgt."

Jaco Poortvliet, projectleider Gemeente Veere

"Noom is als een flexibele partner meegegaan in onze dynamiek. Ze denken altijd constructief mee. Dat heeft ons zeer aangesproken."

Dhr. Boogaard, bedrijfsleider Ardi Keukens te Sint-Annaland