Noom

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Als Vereniging van Eigenaren bent u gezamenlijk verantwoordelijk voor vastgoedonderhoud. Voor een gemiddeld appartementencomplex komt daar stiekem al best veel bij kijken. Niet alleen de uitvoering van het onderhoud zelf, maar ook in de planvorming op de lange termijn, het aanvragen van benodigde vergunningen én de inrichting van de bouwplaats. Dan is het fijn als u kunt rekenen op een vertrouwde onderhoudspartner. Een professionele partij die al het onderhoud aan de buitenschil voor u uitvoert. Maar vooral: een familiebedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en persoonlijke aanpak.

Meerjarig onderhoudsplan

Noom zorgt ervoor dat u als VvE-bestuur een duidelijk onderhoudsplan heeft voor de komende jaren. Dat begint met een grondige inspectie van de buitenschil van het complex. Wat is de kwaliteit van de gevel? Is het voegwerk nog in orde? Zijn er wensen om het energieverbruik terug te dringen? Wat is de staat van het schilderwerk? Zijn er misschien wensen voor de kleurkeuze of de uitvoering? Op basis van de inspectie en de gesprekken stellen wij vervolgens een onderhoudsplan op maat voor uw VvE op. Dit plan dient als op zichzelf staand Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP) of u kunt het inpassen in het bestaande onderhoudsplan waar ook andere zaken in zijn opgenomen, zoals liftonderhoud of elektrotechniek.

“Met duidelijke prijsafspraken en vakwerk kunnen u en uw medebewoners zorgeloos wonen.”

Doordacht en onderbouwd

Vanzelfsprekend komen wij ons plan aan u presenteren. Zo weet u precies hoe het plan is opgebouwd en welke onderdelen wanneer aan de beurt zijn. Nog belangrijker: wij kunnen u dan precies uitleggen hoe onze aanpak onderbouwd is. Welke aspecten krijgen prioriteit en waarom? En welke onderdelen kunnen best nog even wachten? Met die informatie op zak kunt als bestuur ook duidelijk in overleg met alle leden van de VvE.

Meedenken maakt het verschil

Veel VvE’s reageren verrast op onze grondige aanpak in de voorbereiding. We kiezen bewust voor deze werkwijze omdat we graag kwaliteit leveren. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat het budget in een VvE niet onuitputtelijk is. Een doordacht onderhoudsplan voorkomt problemen op korte termijn en hoge kosten op de lange termijn.