Noom

Zorginstellingen

In de zorg staat het welzijn van patiënten en bewoners voorop. Daarom is het belangrijk dat de omgeving perfect in orde is. Veel zorginstellingen kiezen voor een vaste onderhoudspartner die structureel en planmatig het vastgoedonderhoud verzorgt. Als verantwoordelijke voor het vastgoed zoekt u een partij die begrijpt dat onderhoud aan een zorglocatie een speciale benadering vraagt.

Slim werken om overlast te beperken

Bij Noom werken we regelmatig aan de buitenschil van grote zorgcomplexen. Of het nu een verzorgingstehuis is, een revalidatiecentrum of een ziekenhuis. Onze mensen beperken de overlast voor de bewoners, patiënten, bezoekers en medewerkers zo veel mogelijk. Want uit jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk een goede planning en heldere communicatie is over de werkzaamheden. Met onze efficiënte aanpak en heldere communicatie zorgen we dat de kwaliteit van uw vastgoed op korte en op lange termijn behouden blijft.

“Noom zorgt ervoor dat bewoners van uw zorginstelling niet in de kou komen te staan.”

Meerjarig onderhoudsplan

Noom voert niet alleen het onderhoud uit. Vooraf doen we een grondige inspectie. Vervolgens stellen we een doordacht meerjarig onderhoudsplan (MJOP) op voor uw zorglocatie. Dit MJOP is een samenspel van veiligheid, gezondheid, energieprestaties, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Zo weet u precies in welke jaren onderhoudswerkzaamheden gepland staan en wat de bijbehorende kosten zijn.