Noom

Actueel

In Sint-Annaland hebben we 11 stuks woningen opgeleverd aan woningcorporatie Stadlander, afgelopen maanden hebben we de woningen ge├╝pgraded. De goten en panelen zijn vervangen voor duurzame materialen. Het houtrot is hersteld, en we hebben een kleurverandering toegepast.

Noom wenst iedereen Fijne Paasdagen

Afgelopen week de kick-off gehad met Zeeuwland. Inmiddels zijn we gestart met de werkzaamheden. We verzorgen o.a. het schilderwerk, de houtrot sanering, vervanging van Velux dakramen en zinken goten.

In opdracht van Stadlander herstellen we het houtrot, en vervangen we het voegwerk, nadien worden de woningen gereinigd en kunnen we het schilderwerk uitvoeren .

Communicatie is en blijft een belangrijk onderdeel bij al deze werkzaamheden die de 150 woningen in Bergen op Zoom ondergaan, en hoe kan dat beter dan met de NOOM communicatie app! Korte lijnen en snel schakelen met als resultaat een huurders tevredenheid.

Ter ere van ons 120-jarig jubileum hebben we een fraai magazine uitgebracht. Lees ‘m hier. Wilt u deze liever per post ontvangen, stuur ons dan een e-mail.

Afgelopen week het contract getekend met Zeeuwland voor het onderhoud aan 325 wooneenheden.
Naast schilderwerk zullen we voegwerk vervangen, het aanbrengen van nieuwe zinken goten, aanbrengen van nieuwe Velux-dakramen en het saneren van houtrot.

Meer nieuws...