Noom

Actueel

Langs de stadshaven van Goes voeren we het buitenschilderwerk uit aan dit monumentale pand. Verschillende houten en stalen onderdelen worden opnieuw geschilderd. Ook het stucwerk aan de gevel wordt hersteld en opnieuw gesausd.

In maart hebben we opdracht ontvangen voor het schilderwerk aan het appartementencomplex met bijbehorende monumentale theekoepel aan Park de Griffioen in Middelburg. Hier wordt nu flink voorbereidend werk uitgevoerd, waaronder reiniging, schuurwerk en houtrotsanering. De vaasjes op het schilddak worden door een 3D laserscanner gemeten en exact geïmiteerd, zodat de originele look behouden blijft.

Per heden zijn we aspirant VGO-bedrijf. Dat betekent dat wij op weg zijn naar het mogen voeren van het VGO-keur. Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat u als opdrachtgever biedt dat het VGO-bedrijf onderhouds- en investeringsprojecten resultaatgericht uit kan voeren, waarbij processen, kennis en uitvoeringskwaliteit worden beheerst én het bedrijf financieel stabiel is. Medio voorjaar 2024 hoopt Noom in bezit te zijn van het certificaat discipline gevel.

Schutse Zorg Tholen kiest voor Noom als vaste partner. We zullen de komende 20 jaar het schilonderhoud gaan uitvoeren aan woonzorgcentrum de Schutse te Sint Annaland.

In opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee voeren we het schilderwerk uit aan de 98 jaar oude muziektent in Middelharnis.

In Tholen zijn we sinds een aantal weken bezig om het pand van Schipper Accountants in Tholen te schilderen. De gevels zijn compleet gereinigd en worden nu omgekleurd van wit naar leigrijs.

Meer nieuws...