Noom

Actueel

Inmiddels zijn we alweer enige tijd bezig met de werkzaamheden aan de Cruytooren in Goes. De bouwplaats is ingericht, de steigers zijn opgebouwd en het hele complex is gereinigd. Aanstaande maandag starten we met het vervangen van de beglazing en het verduurzamen van de woningen.

Opdracht ontvangen voor het verduurzamen van Cruytooren Goes in opdracht van Beveland Wonen. In februari 2024 starten we met de werkzaamheden.

Opdracht ontvangen voor het buitenschilderwerk van VvE Bastion te Vlissingen. Voorafgaand aan het schilderwerk word het stucwerk, gevelglas, hekwerken en het houtwerk gereinigd.

Langs de stadshaven van Goes voeren we het buitenschilderwerk uit aan dit monumentale pand. Verschillende houten en stalen onderdelen worden opnieuw geschilderd. Ook het stucwerk aan de gevel wordt hersteld en opnieuw gesausd.

In maart hebben we opdracht ontvangen voor het schilderwerk aan het appartementencomplex met bijbehorende monumentale theekoepel aan Park de Griffioen in Middelburg. Hier wordt nu flink voorbereidend werk uitgevoerd, waaronder reiniging, schuurwerk en houtrotsanering. De vaasjes op het schilddak worden door een 3D laserscanner gemeten en exact geïmiteerd, zodat de originele look behouden blijft.

Per heden zijn we aspirant VGO-bedrijf. Dat betekent dat wij op weg zijn naar het mogen voeren van het VGO-keur. Het VGO-keur is het enige onafhankelijke keurmerk dat u als opdrachtgever biedt dat het VGO-bedrijf onderhouds- en investeringsprojecten resultaatgericht uit kan voeren, waarbij processen, kennis en uitvoeringskwaliteit worden beheerst én het bedrijf financieel stabiel is. Medio voorjaar 2024 hoopt Noom in bezit te zijn van het certificaat discipline gevel.

Meer nieuws...