Noom

Noom, aangenaam!

Noom is een laagdrempelig en betrokken familiebedrijf. Bij ons werken vakmensen. Makers die eer halen uit het herstellen, verbeteren en onderhouden. Omdat we kwaliteit willen leveren, maken we bij Noom werk van langdurige relaties. Met ons team, met onze opdrachtgevers én met onze partners. We voelen dan ook het vertrouwen van onze vaste klanten. En dat vertrouwen geven we weer aan onze medewerkers en partners. Want vertrouwen stimuleert de kwaliteit.

De juiste persoon, de juiste taak

Vakmanschap vraagt om toewijding. Om erkenning. Tijdens grootschalige onderhoudsprojecten werken we altijd samen met vaste partners. Stuk voor stuk zijn dat specialisten die met hun expertise veel waarde toevoegen aan het eindresultaat. Neem bijvoorbeeld de steigerbouwer die ervoor zorgt dat de veiligheid van alle uitvoerders op orde is. Noom zorgt als opdrachtnemer dat de juiste persoon de juiste taak heeft. Zoiets lukt alleen als je weet wat iemand kan. Dat is het resultaat van onze jarenlange ervaring en duurzame relaties.

Onze kernwaarden

Sinds 1902 is Noom een begrip in Zeeland en daarbuiten. Acht kernwaarden vormen voor ons de basis:

  • Service: als het gaat om service, dan draait het bij Noom om kwaliteit, transparantie en vernieuwing. Want de service moet goed zijn, afspraken helder en we willen natuurlijk bij de tijd blijven.
  • Relaties: het resultaat van onze service leidt tot de manier waarop we relaties opbouwen. Een goede relatie is gebaseerd op vertrouwen, met ruimte voor onafhankelijkheid en met continuïteit als doel.
  • Houding: voor onszelf zijn de kernwaarden geloof en betrokkenheid essentieel. Geloven in God en in ons eigen kunnen, zorgt voor rust en bedachtzaamheid. Juist in de betrokkenheid naar elkaar versterkt alles wat we doen en waar we voor staan.

OPTIMALE BEWONERSCOMMUNICATIE

Heldere communicatie met de NOOM-app

Uit ervaring weten we dat bij grootschalige renovaties het lastig kan zijn om bewoners goed up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen. Dan zetten we onze eigen app in. Hiermee kunnen we bewoners direct bereiken met push-notificaties op hun smartphone. In de app geven bewoners zelf hun persoonlijke voorkeuren op: op welke dagen is er iemand aanwezig, bijvoorbeeld. Zo maakt Noom de renovatie al een stuk minder ingrijpend.

Neem contact met ons op