Noom

Werken bij Noom

Schilder- & onderhoudswerk is een prachtig vak. Wij kunnen er enorm van genieten om een project van onder tot boven aan te pakken en te zorgen dat het er weer jaren tegenaan kan. Bij Noom bieden we jou als schilder uitdagende klussen en een fijn team.

Noom is een laagdrempelig familiebedrijf en wij hebben een platte organisatiestructuur. Dat zorgt ervoor dat de afstand tussen directie en personeel klein is. De deur van ons kantoor staat altijd letterlijk en figuurlijk voor iedereen open. Wij hechten veel waarde aan normen en waarden, evenals inzet, motivatie, een nette uitstraling en natuurlijk vakkundigheid. We willen het beste voor onze opdrachtgevers.

Betrokkenheid

Ja, we vragen best veel van onze mensen. Maar daar krijgen ze ook veel voor terug. Betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel, zodat we van elkaar weten wat er speelt en hier, indien nodig, op in kunnen spelen. Door onze nieuwsbrief, website en Facebook-pagina wordt iedereen op de hoogte gehouden. Natuurlijk is er ook plaats voor gezelligheid en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel aan de bar in onze kantine. En niet te vergeten onze jaarlijkse barbecue.