Noom

Diensten

Bij vastgoedonderhoud komt veel kijken. Om te beginnen natuurlijk de uitvoering zelf ā€“ in al zā€™n verscheidenheid. Noom verzorgt het gehele buitenonderhoud van een woning, appartementencomplex of zorglocatie.

Met een meerjarig onderhoudsplan leggen we de onderhoudscyclus voor u vast. Ook dat is verduurzamen. Verder neemt Noom u allerlei bijkomstigheden uit handen. As uw onderhoudspartner regelen wij bijvoorbeeld de vergunningen en richten de bouwplaats veilig in. Ook denken we actief met u mee hoe dat u communiceert over de werkzaamheden.

Uw vastgoed klaar voor de toekomst

Onze vakmensen zijn dagelijks betrokken bij het onderhoud van woningen, zorgcomplexen, monumenten en appartementencomplexen. Dat doen we overal in Zeeland en de regio daaromheen. Noom zorgt er niet alleen voor dat een gebouw er netjes bij staat, maar ook dat het helemaal klaar is voor de toekomst. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat we een meerjarig onderhoudsplan op maat voor u opstellen. Omdat we onderhoud uitvoeren om de levensduur van een gebouw te verlengen. Of omdat we verduurzamende maatregelen uitvoeren ā€“ zoals isolatie ā€“ zodat het energieverbruik afneemt.

Onze diensten

Houtwerk
Houtwerk
Planmatig onderhoud
Planmatig onderhoud
Monumentaal onderhoud
Monumentaal onderhoud
Gevelrenovatie en gevelreiniging
Gevelrenovatie en gevelreiniging
Isolerende maatregelen
Isolerende maatregelen
Conditiemetingen
Conditiemetingen