Noom

Gevelrenovatie en -reiniging

Noom Vastgoedonderhoud transformeert verouderde woningen. Of het nu gaat om een complete renovatie van de buitenschil of een grondige gevelreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst. Dat doen we volgens de huidige eisen op het gebied van kwaliteit en onderhoud.

Renovatie vraagt om heldere communicatie

Voor de bewoners is een woningrenovatie vaak een ingrijpende gebeurtenis. Daarom maken we bij Noom vooraf altijd heldere afspraken – met onze opdrachtgever en met de bewoners zelf. Soms volstaat een informatieavond, een brief of is een gesprek genoeg. Uit ervaring weten we dat bij grootschalige renovaties het lastig kan zijn om bewoners goed up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen. Dan zetten we onze eigen app in. Hiermee kunnen we bewoners direct bereiken met push-notificaties op hun smartphone. In de app geven bewoners zelf hun persoonlijke voorkeuren op: op welke dagen is er iemand aanwezig, bijvoorbeeld. Zo maakt Noom de renovatie al een stuk minder ingrijpend.

Gevelreiniging

Een gevel kan begroeid zijn met klimop, er zit aanslag op of vandalen spoten er graffiti op. In zulke gevallen kán reiniging van de gevel volstaan. Toch kijken de specialisten van Noom altijd verder bij een inspectie. Zijn er beschadigingen die de aanslag veroorzaakten? Heeft de klimop het voegwerk beschadigd? Bij de inspectie weten we meestal meteen welke techniek het meest effectief is om de gevel te reinigen: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Welke techniek gekozen wordt hangt af van het materiaal waar de gevel van is gemaakt en welke vervuiling het is. Indien nodig krijgt de gevel ook een behandeling tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming. Zo blijft uw gevel er ook op de lange termijn goed uitzien.