Noom

Conditiemetingen

Uw vastgoed wordt dag en nacht blootgesteld aan de elementen. Zeker in ons mooie kustgebied met zijn vele zonuren en zilte zeewind. Al dat natuurgeweld zorgt in de loop der tijd voor slijtage. De kans bestaat ook dat uw voorgangers nu eenmaal een andere opvatting hadden over onderhoud en de kwaliteit ervan. Om te weten in welke conditie uw vastgoed verkeert, voert Noom conditiemetingen uit.

Nulmeting

Het is belangrijk dat een conditiemeting betrouwbaar is. Wij hanteren de wettelijk vastgestelde methode om onderdelen te meten en onze waarnemingen te registreren in een conditierapport. Wie Noom kent, begrijpt dat we dit onderzoek heel grondig aanpakken. Omdat we elk onderdeel van de buitenschil inspecteren, bent u na deze nulmeting volledig op de hoogte van de actuele staat van het onderhoud. 9

Solide basis voor meerjarig onderhoudsplan

Op basis van de conditiemeting stellen we graag een meerjarig onderhoudsplan voor u op. Zijn er gebreken die meteen aangepakt moeten worden? Welke onderhoudswerkzaamheden zijn vereist binnen enkele jaren? Welke isolerende maatregelen zijn aanbevolen? Hoe pakken we het planmatig onderhoud aan in de komende 20-25 jaar? Op basis van uw budget en uw eisen stellen we een onderhoudscontract voor u op. Voor een vast bedrag hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken over het onderhoud en de kwaliteit van uw gekoesterde vastgoed.