Noom

Isolerende maatregelen

Wat is er nodig om mijn vastgoed energiezuinig te maken? Die vraag krijgen we de laatste tijd regelmatig bij Noom. Vooral woningcorporaties zijn bezig om hun vastgoed te verduurzamen. Maar we krijgen deze vraag ook van betrokken VvE’s, zorginstellingen en bewuste ondernemers en particulieren. De energieprijzen stijgen flink, dus het rendement van isolerende maatregelen neemt alleen maar toe! Energiebesparing is daarom goed voor het klimaat én voor uw portemonnee!

Isolatieglas

Van oudsher weten we dat isolerende beglazing een belangrijke en vrij eenvoudige stap is. In de jaren 70 waren we als schildersbedrijf betrokken bij de grootschalige overgang van enkelglas naar dubbelglas. Nu is de isolatiewaarde van glas alweer stukken beter. Isolatieglas vergroot het wooncomfort en levert een aanzienlijke energiebesparing.

Isolatie van vloeren, daken en spouwmuren

Goede isolatie van daken, muren en vloeren helpt om in de winter warmte binnen te houden. En om in de zomer de warmte juist buiten te houden. Bij Noom adviseren we u graag welke maatregelen voor uw vastgoed zinvol en effectief zijn. Want isoleren is nooit een doel op zich. Het gaat om het beperken van de CO2-uitstoot en het verhogen van het wooncomfort.