Noom

120 jaar ervaring

Voor de oprichting van ons bedrijf gaan we terug naar 1902. Als familiebedrijf hebben wij dus al ruim 120 jaar ervaring in het schilders- & onderhoudsvak. Die ervaring ziet u terug in ons werk. Uw project is dus bij ons niet alleen in goede, maar ook in heel gedreven handen.

Om maximaal te profiteren van onze ervaring en om onze kennis en kunde optimaal in te zetten, vinden we het belangrijk dat iedere medewerker weet waar hij over praat. Zo heeft iedereen binnen ons bedrijf zelf op de ladder gestaan. Vanuit onze praktijkervaring kunnen wij u als opdrachtgever voorzien van een gedegen advies. Denk hierbij aan kleuradvies, over bepaalde toepassingen of benodigd materiaal. Ook hechten wij veel waarde aan onze leerlingen, zo gaan zij altijd mee met ervaren collega’s om zo de kneepjes van het vak te leren.

Duurzame klantrelatie

Zoals ons bedrijf van generatie op generatie overgaat, zijn ook onze opdrachtgevers met ons meegegroeid. Onze vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht spelen daarin een grote rol. Een groot deel van onze opdrachtgevers is  al decennialang klant. Ook van generatie op generatie. Die relaties zijn ons veel waard.